A legjobb arany esküvői dekorációk
esküvői meghívó

A legjobb arany esküvői dekorációk

Az aranyszínű esküvők népszerűségének 2014-ben is szemtanúja voltunk. Ez az eleganciát és kifinomultságot kölcsönző trend 2015-ben is még inkább el fog terjedni. Ezért álljon itt az arany esküvői dekoráció, mint a csodálatos Nagy Napotok alapszíne. Nézzétek meg ezeket a gyönyörű színkombinációkat.

Az arany és a pezsgő szín nagyon szépen kiegészítik egymást, nagyon elegáns, hangulatos színkombinációt alkothatunk általuk. Szinte királyi-királynői hangulattal árasztható el a terem.

A barack szín mindenki nagy kedvenceként egy gyönyörű szín, főleg nyári vagy tavaszi esküvőkön. Csillogó arannyal párosítva még nagyobb népszerűségnek örvend ez a szín. A barack többféle árnyalatát is használhatjuk esküvői dekorációnkban, egészen akár a korall színig is elmehetünk.

Ha az arany színt türkizkékkel vagy Tiffany kékkel párosítjuk, akkor egy álombeli színpárosítást alkothatunk. Egy elegáns, visszafogott téli dekorációnak tökéletes választás lehet ez a színkombináció.

esküvői meghívók, esküvői kártyák, nászajándék kérő versek, esküvői szövegek

A tengerészkék, arany és némi púder rózsaszín kombinálása tökéletes lehet olyan menyasszonyoknak, akik egy kifinomult, ugyanakkor egyszerű ünneplésre készülnek, anélkül, hogy túl habos-babos, rózsaszín dekorációt álmodnának meg.

A púderrózsaszín, rózsaszín kombináció a legszebb árnyalatai a rózsaszínnek, arannyal párosítva csodálatos és elegáns esküvői dekorációt álmodhatsz. Koszorúslányaid gyönyörűnek fogják érezni magukat ezekben a csodálatos púder rózsaszín ruhákban.

Íme, egy olyan színpaletta, mely gyönyörű és elegáns összhatást eredményez: az arany és a burgundi vörös. Milyen gyönyörű választás ez egy őszi esküvőhöz! Az őszi levelek és az elmaradhatatlan tök kiegészítők is részét képezhetik a gyönyörű dekorációnak.

esküvői meghívók, esküvői kártyák, nászajándék kérő versek, esküvői szövegek

A kék egy nagyon népszerű szín az esküvők világában. A kék több árnyalata is jól mutat arannyal, de álljon itt most világos kékkel párosítva, tökéletesen elegáns, visszafogott hatást megidézve.

A fekete nem az esküvői színárnyalatok legjellemzőbb választása, de manapság mégis sokan választják. Főleg arannyal párosítva remek összhatást érhetünk el, elegáns, szemet gyönyörködtető dekorációt alkothatunk velük. Ha Art deko stílusban gondolkodsz, akkor is remek választás lehet.

A smaragd zöld gyönyörű párost alkot az arannyal. Egy különleges, abszolút nem szokványos színről van szó, mely magát az eseményt is különlegessé és egyedivé varázsolja.

esküvői meghívók, esküvői kártyák, nászajándék kérő versek, esküvői szövegek

Képek forrás: Pinterest

Time: 0.1832 ms | Memory: 27.53MB | Version: 2.0