Arany és ezüst csillogás
esküvői meghívó

Arany, ezüst csillogás

Egy különleges nyomdatechnológia eljárással gyönyörű arany vagy ezüst csillogó felületet lehet létrehozni a papíron. Ezek a meghívók valódi csillogást nyújtanak, ahogy megcsillan rajtuk a fény. Különleges felület jön létre, melyet akár még 3D technológiával kiegészítve még hangsúlyosabbá lehet tenni. Íme, néhány ötlet, melyek megvalósíthatóak, de a lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt.

Néhány pötty és néhány fontos sor kiemelve a meghívón máris különlegessé teszi azt. A pár nevét is ki lehet emelni ezzel a csillogással, az is nagyon szép és elegáns hatást ad az esküvői meghívónak. Ha még több csillogást szeretnénk meghívónkon, akkor egyéb kisebb vagy nagyobb elemeket is ki lehet emelni a meghívón. Akár arany, akár ezüstösen is jól mutatnak a csillogások, attól függően, hogy milyen színeket terveztünk az esküvő napjára. Egy-egy színes grafikát is ki lehet egészíteni arany vagy ezüst csillogással, így még hatásosabb lesz az összkép és még különlegesebbé válik az alapgrafika is. Az is kitűnő megoldás, hogyha egy párfotózáson sikerült jó képre kerül néhány sor szöveg vagy a pár neve.

Ha megtetszettek Nektek ezek a meghívók és az arany-ezüst csillogás, nézzetek szét az Arany és ezüst fóliás meghívóink között. Mi segítünk megalkotni egyedi elképzeléseiteket is.

A blogban szereplő képek forrása: Pinterest

Time: 0.2310 ms | Memory: 27.52MB | Version: 2.0