Különleges esküvői meghívók
esküvői meghívó

Különleges esküvői meghívók

Sokan nem elégszenek meg a megszokott virágos, indás grafikájú esküvői meghívókkal, hanem sokkal egyedibb, különlegesebb meghívóra vágynak. Az esküvői meghívó lehet vicces, színes és jelezheti a pár egyéniségét és egyedi ízlését. A hobbijukat is megjelenítheti, melyre nagyon jó megoldás lehet az úgynevezett jegy meghívók, melyek egy koncertjegyhez vagy beszállókártyához hasonlatosak.

Az ilyen típusú meghívók nemcsak hogy különlegesek, de merésznek, bevállalósnak is kell lennie a párnak, aki ilyen meghívót választ. Általában kevés szöveg fér egy ilyen jellegű meghívóra, tömör, rövid információk férnek el, viszont annál viccesebb, különlegesebb módja ez a vendégek meghívásának.

A legjobb, ha ilyenkor az egész esküvői dekoráció stílusa, színei és jellege is igazodik a választott meghívóhoz. Érdemes az összes vacsora asztalnál szereplő kártyát is hasonló stílusban választani.

Nézzünk néhány ötletet, hogy milyen jegy meghívók léteznek:

Koncert vagy előadás jegy esküvői meghívó

Akiknek van egy kedvenc bandájuk vagy énekesük és szeretnek együtt koncertre vagy valamilyen előadásra járni, nagyon jó ötlet lehet egy ilyen meghívó. Az esküvő dátuma úgy jelenik meg a jegyen, mint az előadás vagy koncert dátuma. Megjelenhetnek rajtuk az egyes asztalelhelyezések és ültetések is.

Sportjegy esküvői meghívó

Ha valamilyen sportot űztök vagy szerettek meccsekre járni, nagyon jó ötlet egy ilyen jellegű meghívó. Érdemes a kedvenc csapatotok színeiben elkészíteni a meghívót, így tökéletes lesz az összhang. Akár save-the-date-ként (nefelejtsd el kártyaként) is funkcionálhat egy ilyen jellegű értesítő, a formális ESKÜVŐI MEGHÍVÓ pedig ezt fogja követni.

Repülőjegy esküvői meghívó

Akik szeretnek utazni, vagy munkájukból kifolyólag sokat utaznak remek választás lehet egy beszállókártya. Megjelölhető a célállomás, a beszállás pontos helye, ideje, vagyis az esküvő helye és dátuma is. Az ültetési rend pedig egy repülőtéri kivetítőhöz hasonlíthat, mely jelzi az érkezéseket és indulásokat.

Hajó beszállókártya esküvői meghívó

A hajós beszállókártya olyan esküvő alapja lehet, melyet tengerparton, víz közelében vagy hajón tartanak. Ha valóban hajón tartjátok az esküvőt, akkor az esküvői meghívó valós beszállókártyaként is funkcionálhat.

Kártyapakli esküvői meghívó

Ha szerettek kártyázni, akkor az esküvői meghívótok egy kártyapaklihoz is lehet hasonlatos.

Bármelyik variációt is választjátok, érdemes olyat választani, mely a személyiségetekhez és a választott helyszín stílusához is illik. Számtalan variáció előfordulhat még, ezeknek csak a fantázia szab határt.

Mi szívesen elkészítjük Nektek bármelyik általatok megálmodott esküvői meghívót, legyen az bármilyen merész vagy különleges.

A blogban szereplő képek forrása Pinterest.

Time: 0.3355 ms | Memory: 27.52MB | Version: 2.0