Különleges meghívók a nagyvilágból II.
esküvői meghívó

Hajtogatott meghívó

Ez nem is egy meghívó, hanem inkább egy egész összessége a meghívónak, melyet a tehetséges művész és designer, Olga Cuzuoic készített. Olga a divatos és innovatív papírhajtogató design specialistája.

Függő dobozos meghívó

Ez a függő dobozos meghívó nagyon vicces. Rengeteg képet és szöveget írhattok magatokról és a nagy nap eseményeiről, részleteiről is.

Mese meghívó

Ez a meghívó kivágható karaktereket is tartalmaz, mely a párt és kedvenc dolgaikat szimbolizálja. A meghívó a pár személyes és különleges emlékeit és kapcsolatuk fontos eseményeit rögzíti. Itt megjelenhet bármi, ami számotokra fontos.

Origami meghívó

Szereted a különleges formákat és design-okat? Ha szereted az origamit, akkor ezek a meghívók tökéletesek lehetnek számotokra.

Gyertya meghívó

Ez a meghívó egy gyertyává alakul át, amikor szétszedik. Ez egy nagyon szép emléktárgy, melyet a családotok és barátaitok megtarthatnak az esküvő után is.

Visszaszámláló meghívó

Ez a meghívó segít Nagy napig való visszaszámlálásban. Be kell állítani rajta a jelenlegi napot és máris láthatóvá válik, hogy még hány nap van hátra az esküvőtökig.

Hajtogatott meghívó

Ezek a hihetetlen meghívók egy olyan párnak készültek, akik nagy világutazók voltak. Szeretnek utazni, ezért a legjobb választás egy origami térkép meghívó volt, melyet nagyon nagy öröm kihajtogatni.

Recept meghívó

Olyan ez a recept meghívó, mely vicces, gyakorlati haszna van és nagyon egyedi. Egy miniatűr vágódeszára van megálmodva ez az egyedi meghívó. Egy tökéletes választás az ételkedvelőknek.

Bármilyen egyedi megoldás megtetszik nektek, forduljatok hozzánk, mi segítünk megvalósítani azokat.

A blogban szereplő képek forrása: Pinterest

Time: 0.2471 ms | Memory: 28.84MB | Version: 2.0