Egyedi tervezésű esküvői meghívók
esküvői meghívó

a meghívóink és kártyáink között nem találtátok azt, amire Nektek pontosan szükségetek van, akkor nálunk minden lehetséges! Megvalósítjuk számotokra legmerészebb álmaitokat is! 

Hogyan kérhetek árajánlatot egy egyedi meghívóra?

E-mail címünkre küldjétek el az általatok kinézett és megálmodott meghívót, írjátok le pontosan a részleteket, hogy mire volna szükségetek, és mi válasz e-mailben árat adunk rá. A honlapounkon található meghívók és kártyák áraiért kattintsatok az egyes kártyákra.

Hogyan válhat esküvői meghívótok egyedivé?

Ha tetszett az árajánlatunk, akkor egy személyes találkozó keretein belül minden fontos részletet megbeszélünk, ami által meghívótok tökéletes kiegészítőjévé válhat a Nagy Napotoknak. Mi segítségetekre leszünk a tervezés teljes folyamatán, segítünk megálmodni azt a meghívót, melyre mindig is vágytatok. Stílusában, összhatásában olyan meghívót alkotunk Nektek, mely tökéletesen illeszkedni fog az általatok megálmodott esküvő hangulatához. Az esküvőtök design-ja, a saját és kettőtök stílusa és egyedi igényeitek alapján elkészítjük számotokra egyedi meghívótok terveit, majd kézzel fogható példányait.

Nálunk nincs határ, legyenek elképzeléseitek bármilyen merészek, egyediek vagy különlegesek, mi segítünk Nektek a megvalósításban! Ha egyedi esküvői meghívóról vagy kártyákról álmodoztok, de segítségre volna szükségetek a külalak megtervezéshez és a különböző stílusok összehangolásához, mi ebben is a segítségetekre leszünk! 

Hogyan alakul az egyei tervezés költsége?

Az egyedi tervezés költsége egy egyszeri 8000 Ft, megrendelés esetén. Az egyedi tervezés költsége tartalmazza az általatok leírt meghívó grafikai tervének elkészítését, mely maximum 3 tervet takar. Ha nálunk rendelitek meg a meghívókat és egyéb kártyákat is, akkor az egyéb kártyákra vonatkozó grafikai tervezési költségek, a mi ajándékunk számotokra.

A meghívók és kártyák árairól itt udtok tájékozódni:

További árakért nézzétek meg az árak menüpontunkat. 

Személyre szabás

Ha egy személyre szabott, gyönyörű esküvői meghívóra vágytok, akkor jó helyen jártok! Ha kollekcióink között megtaláltátok álmaitok meghívóját, de szeretnétek néhány módosítást kérni rajta, akkor lehetőségetek van megtenni.

Hogyan válhat esküvői meghívótok egyedivé, teljesen a Ti ízléseteknek megfelelővé? Válasszátok ki az adott meghívó vagy kártya mellett lévő 'személyre szabás' résznél az igen feliratot, majd a lenyíló megjegyzés rovatba adjátok meg, hogy milyen változtatásokat szeretnétek kérni. Így egy egyszeri 4000 Ft-os felár ellenében kérhetitek az általatok megadott részletek módosítását.

A következő elemekben kérhettek módosítást az egyes meghívóknál, kártyáknál:

Betűtípusok

A meghívón szereplő betűtípus elsődleges abból a szempontból, hogy milyen hatást szeretnénk vele kelteni. Nem mindegy, hogy egy tradicionális, kifinomult szertartásra vagy éppen egy lazább, kerti ceremóniára hívnánk meg vendégeinket. Cseréljétek le bármelyik galériában található meghívónk betűtípusait és alkossátok meg azt a meghívót, mely tökéletesen tükrözi a hangulatot, melyet a Nagy Napon szeretnétek megjeleníteni. Akár egy másik meghívónk betűtípusait is kiválaszthatjátok, ha az tetszik. Grafikusaink az elkészített meghívó előnézeti képét e-mailen fogják megküldeni számotokra a megrendelést követően.

Tipp: érdemes többféle fontot kombinálni, hogy ne váljon túl egysíkúvá a megjelenített szöveg.

esküvői meghívó, esküvői meghívók, esküvői meghívó Budapest, nászajándék kérő versek, meghívó szövegek, egyedi esküvői meghívók, luxus esküvői meghívók

Színek

A meghívók és kártyák színe szinte a legfontosabb az összhatás szempontjából, hiszen nagyon fontos, hogy a Nagy Napon minden tökéletes színharmóniában és összhangban legyen. Ha nem találtátok kedvenc színeiteket a galériákban szereplő meghívóknál vagy kártyáknál, illetve a sok szín választóban sem leltétek meg kedvenceiteket, akkor válasszatok egy olyan színkombinációt, mely tökéletesen fog illeni az esküvőtök színvilágához. Akár két vagy több szín összekombinálásában is gondolkodhattok. Fontos, hogy a lehető legpontosabban írjátok le a választott színeteket. Egy link megadásával, kép csatolásával, egy Panton szám vagy CMYK érték megadásával tudjátok pontosítani azokat. Grafikusaink az elkészített meghívó előnézeti képét e-mailen fogják megküldeni számotokra a megrendelést követően.

esküvői meghívó, esküvői meghívók, esküvői meghívó Budapest, nászajándék kérő versek, meghívó szövegek, egyedi esküvői meghívók, luxus esküvői meghívók

Motívumok

Ha megtaláltátok honlapunkon kedvenc meghívótokat, de szeretnétek a grafikán némi módosítást kérni, szeretnétek egyénre szabni azt, akkor arra is van lehetőségetek. A megjegyzés rovatba írjátok le min szeretnétek változtatni.

esküvői meghívó, esküvői meghívók, esküvői meghívó Budapest, nászajándék kérő versek, meghívó szövegek, egyedi esküvői meghívók, luxus esküvői meghívók

Kiegészítők

Ha szeretnétek esküvői meghívótokat valami különleges kiegészítővel feldobni, akkor válasszatok kedvetekre a rengeteg kiegészítő közül. Ha ezekkel a kiegészítőkkel szeretnétek feldobni meghívótokat, akkor több stílus kiegészítőit is megtaláljátok nálunk. Különféle gyöngyök, strasszok, kámeák, fém és más egyéb kiegészítők tehetik még kifinomultabbá esküvői meghívótokat.

esküvői meghívó, esküvői meghívók, esküvői meghívó Budapest, nászajándék kérő versek, meghívó szövegek, egyedi esküvői meghívók, luxus esküvői meghívók

Time: 0.3335 ms | Memory: 27.12MB | Version: 2.0