A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: azonosito

Filename: ajax/kosarmuvelet.php

Line Number: 4

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: azonosito

Filename: ajax/kosar.php

Line Number: 2

Pénztár | - esküvői meghívó - esküvői meghívó, meghívók, esküvői kártyák, esküvői meghívó szöveg, esküvői meghívó idézetek, nászajándék kérő versek
Tételek Név Db Szín Alak Oldalak Hátoldal Nyomtatás Papír Meghívó kiegészítők Boríték Boríték kiegészítők Érték
A kosarad jelenleg üres!
Szállítás:
Fizetés:
Összérték: .- Ft
Az árak bruttó árak!


Személyes adatok

Kérlek töltsd ki a személyes adatokat!

Kérlek adataid pontosságát ellenőrizd, mivel így fogjuk tudni tartani a kapcsolatot. Olyan email címet adj meg, amire minden nap rálátásod van. E-mailt fogunk Neked küldeni a megrendelésed részleteiről, a grafikai fájlok előnézeti képéről, majd végül e-mailen jelezzük azt is, hogy elkészültek a rendelt termékeid.

Szállítási adatok

Kérlek töltsd ki a szállítási adatokat!

Ha a házhozszállítást fogod választani, kérlek olyan címet adjál meg, ahol valaki biztosan át tudja venni a csomagot nap közben is.  Amennyiben munkahelyre kéred a csomagot, úgy a megjegyzés rovatban tűntesd fel az átvevő személy nevét.


Számlázási adataok

Kérlek töltsd ki a számlázási adatokat!

: Megegyezik a szállítási adatokkal
Magánszemély Cég

Szállítási mód

Kérlek válassz szállítási módot!

Házhoz szállítás

A megrendelt termékek kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi Magyarország egész területén. Egységesen a kiszállítási díj 1600.-Ft-tól. A feladásról és a csomag érkezésének pontos idejéről e-mailben értesítünk Titeket. A futár csak kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését, ezért megadott címen gondoskodj arról, hogy valaki biztosan át tudja venni a csomagot nap közben is. Külföldi kiszállítás díjáról kérd egyedi ajánlatunkat.

Fizetés

Kérlek válassz fizetési módot!

Átutalás magyarországi bankszámláról

Az átutalást otthonról, kényelmesen elintézheted, ebben az esetben egy-két nap mire a számlánkra megérkezik a pénz. A megrendelésed akkortól él, amikor a megrendelésed teljes összege beérkezik a számlánkra.

Számlára befizetés

A számlára való befizetés díja 800 Ft.

Ha ezt a fizetési módot választod, akkor a hozzád legközelebb eső UniCredit Bankba besétálva könnyen megteheted a befizetést. Ezzel a fizetési móddal még aznap megérkezik számlánkra a pénz. A megrendelésed akkortól él, amikor a megrendelésed teljes összege beérkezik a számlánkra. 

Átutalás külföldi bankszámláról

Az átutalást otthonról, kényelmesen külföldi bankszámláról elintézheted. A megrendelésed akkortól él, amikor a megrendelésed teljes összege beérkezik a számlánkra.

Külföldi bankszámláról való utalás költsége 4000 Ft.

Megjegyzés

Kérlek ha szeretnél megjegyzést fűzni rendelésedhez, ide írd nekünk!

ÁSZF

Megrendelésemmel egyúttal elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket is! itt olvasható

Adatvédelmi nyilatkozat

Az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje.

Time: 1.1365 ms | Memory: 52.69MB | Version: 2.0